Keuring van uw elektriciteit door ACEG

Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector is ACEG een gerespecteerd en door de overheid officieel erkend keuringsbedrijf met betrekking tot elektriciteit, gas, water en riolering. Zaakvoerder Gino Lescrauwaet heeft 30 ervaren en gedipolomeerde werknemers onder zijn hoede die samen een grote speler vormen op de Belgische markt.

Elektriciteitskeuring

Bij elke nieuwe installatie, uitbreiding of wijziging van de installatie moet er een keuringsverslag opgemaakt worden door een erkende instantie als ACEG.

Gaskeuring

De (her)keuring van uw gasinstallatie is belangrijk voor uw veiligheid. Door de verwarmingsinstallatie te controleren, kunnen gebreken die leiden tot CO-vergiftiging tijdig worden gedetecteerd.

Energieprestatiecertificaat

Vanaf het moment dat een pand te koop of te huur is, moet de eigenaar het energieprestatiecertificaat (EPC) kunnen voorleggen. Zo kunnen potentiële kopers of huurders rekening houden met de energiescore bij hun beslissing.

Veiligheidscoördinatie

Om arbeidsongevallen zoveel mogelijk te voorkomen en het welzijn van de werknemers centraal te stellen, is het aanstellen van een veiligheidscoördinator vanuit overheidswege verplicht. Grote als kleine bouwprojecten.

Veiligheidskeuring

Niet alleen voor bouwprojecten, maar ook voor grotere en kleinere (eenmalige) evenementen is het belangrijk om uw elektrische installatie aan een controle te onderwerpen. ACEG heeft ervaring met festivals.

Contact

U kan niet alleen beroep doen op de diensten van ACEG in Brussel, maar ook in Vlaanderen en Wallonië. Officieel erkend door de overheid mag u zeker zijn van kwaliteitsvolle keuringen en veiligheidscoördinatie. Bel voor een vrijblijvende offerte en/of afspraak i.v.m. de keuring van uw elektriciteit regio Brussel.